Безплатна доставка при поръчки над 100 лв. jananails.bulgaria@gmail.com

Политика за поверителност

В ЯНА НЕЙЛС БЪЛГАРИЯ – ЕООД ние се грижим за сигурността на Вашите лични данни и сме предприели необходимите мерки, за да приведем дейността си в съответствие с изисквания за защита на информацията.

Настоящата политика за поверителност се отнася единствено за информация, която се събира чрез нашата интернет страница https://jana-nails.net/.

 

Данни за контакт с администратор на лични данни

Дружество ЯНА НЕЙЛС БЪЛГАРИЯ – ЕООД, ЕИК: 204819839

Със седалище и адрес на управление: гр. Плевен, ул. Хан Крум 13

Тел. за контакт: +359883407467

Имейл: jananails.bulgaria@gmail.com

 

Какви лични данни събираме и защо обработваме Ваши лични данни?

ЯНА НЕЙЛС БЪЛГАРИЯ – ЕООД обработва онези лични данни, които са необходими и свързaни с поддържането на интернет страницата му и предоставяните чрез нея стоки и услуги, като при това ние действаме като администратор на лични данни.

Събираме само необходимите лични данни, за да отговорим на Ваше искане или за изпълнение на наше задължение към Вас – законово или по сключен договор.

Лични данни в по-голям обем събиране само ако сме получили Вашето съгласие (например за аналитични бисквитки или показване на индивидуализирано рекламно съдържание) или е налице друго законно основание за това.

Случаите, в които събираме и обработваме Ваши лични данни, както и целите, с които го правим, са следните:

Дейност Видове лични данни и цел на обработка Основание за обработка на лични данни
Изпращане на бюлетин с промоции и специални оферти в случай че пожелаете да получавате нашия бюлетин, е необходимо да ни предоставите Ваш имейл адрес. ·         Изрично предварително съгласие

Показване на индивидуализирано рекламно съдържание

и ремаркетинг (remarketing*)

обработваме Ваши лични данни (например колко пъти сте посетили нашата страница и профилът ни в социалните мрежи, данни за възраст и пол, интереси и др.) въз основа на Вашето предварително съгласие.

За целите на ремаркетинг използваме услугите на Google Inc.* и Facebook Inc., която позволява да Ви се показват рекламни съобщения относно наши актуални промоции и стоки, докато сте активни в онлайн пространството.  Информация как да деактивирате тази функция е налична в политиката ни за бисквитки.

Ако сте били наш клиент и преди, на основание легитимен интерес извършваме директен маркетинг, като Ви изпращаме полезна информация за сходни на закупените от Вас стоки и услуги.

·         Изрично предварително съгласие;

·         Легитимен интерес при съобразяване на правилото на чл. 261, ал. 2 ЗЕС;

Използване на формата за контакт на интернет страницата ни когато ни пишете през интернет страницата ни, е необходимо да посочите име и имейл за връзка, за да можем да се свържем с Вас. Ако ни споделите друга лична информация в текста на запитването си, ще обработим тази информация, доколкото е необходимо, за да отговорим на въпросите, които сте ни поставили;

·         Изрично предварително съгласие;

·         Легитимен интерес за повишаване качеството на услугите ни;

комуникация през вградената функционалност на Фейсбук Обработваме само данните, съдържащи се във Вашето съобщение до нас; в зависимост от настройките на Вашия акаунт и браузър, може да позволявате на Фейсбук да събира допълнително данни за Вас. Можете да проверите настройките си на този линк, както и да се запознаете с политиката за поверителност на Фейсбук тук

·         Изрично предварително съгласие;

·         Легитимен интерес за повишаване качеството на услугите ни;

·         Стъпки за сключване на договор;

Създаване на личен профил на интернет страницата ни когато пожелаете да се регистрирате като клиент в нашия онлайн магазин, ние събираме Вашите две имена, имейл адрес, телефон и адрес за контакт и доставка

·         Изрично предварително съгласие;

·         Легитимен интерес за повишаване качеството на услугите ни;

·         Стъпки за сключване на договор;

Закупуване на услуги от нашия уебсайт

обработваме допълнително следните категории лични данни:

o   информация за контакт като име, адрес за доставка и телефонен номер

o   история на покупките и стоки, маркирани като „любими“;

o   настройки на личния профил;

o   криптирана информация за платежна карта;

·         Легитимен интерес за повишаване качеството на услугите ни;

·         Стъпки за сключване и изпълнение на договор;

бисквитките (“cookies”) и социалните приставки (social plugins) за информацията, която се обработва във връзка с  бисквитките (“cookies”) и социалните приставки (social plugins),  моля прочетете нашата Политика за управление на бисквитките.

·         Изрично предварително съгласие;

·         Легитимен интерес за повишаване качеството на услугите ни и за извършване на директен маркетинг;

Всеки пък когато използвате клиентския си профил в нашия онлайн магазин, ще можете да проверите историята и всички подробности за поръчките си за срок от 3 г. назад.

Също така ще Ви предоставим лесни начини да поддържате точна и актуална информация, като например данни за контакт, адрес за доставка и информация за плащане. Ще запазим тези данни, само ако изрично пожелаете това.

Независимо от причината, поради която ни споделяте Ваши лични данни, препоръчваме да не разкривате чувствителна лична информация: като данни относно расов или етнически произход, религия, членство в синдикални организации, сексуална ориентация, здравословен статус и т.н.

За колко време съхраняваме вашите лични данни?

ЯНА НЕЙЛС БЪЛГАРИЯ – ЕООД ще съхранява Вашите лични данни само за целите, посочени по-горе, и само за необходимия за тях срок.

Ако решите, че не желаете да получавате повече нашия бюлетин или че искате да изтриете профила си, ние ще заличим всички Ваши лични данни (освен ако за нас не е налице друго основание/законово задължение да запазим част от тях). Допълнително, във всеки имейл, който получавате от нас, ще има лесен начин да откажете получаването на посочената информация

Във връзка с реализирани покупки и плащания, издадени фактури, изготвяни финансови отчети съхраняваме данни по Закон за счетоводството за срок от 5г., съотв. 10 г.

Данните за направени рекламации и издадените в тази връзка документи, съдържащи лични данни, съхраняваме за срок от 3 години, следващи годината на обработване на рекламацията.

 

С кого споделяме Вашите лични данни?

Ние няма да споделяме или разпространяваме Вашите данни за маркетингови или други цели на трети страни.

Посочените по-горе данни се предоставят единствено на наши доверени партньори (технически доставчици на маркетингови услуги и услуги по уеб дизайн, ИТ поддръжка, доставчици на счетоводни услуги), за които сме се уверили, че спазват най-високи стандарти за сигурност на информацията и нейната поверителност. Предоставянето на данни на нашите партньори е необходимо, за да можем да Ви доставим услугите, които сте заявили, както и за да подобрим функционирането на нашата интернет страница.

Никога няма да продадем Вашата информация на трети лица или да я използваме за цели, за които не сме Ви уведомили и не сте ни дали предварително съгласие.

Какви са Вашите права?

Като лице, за което се отнасят данните,  имате право да получите потвърждение и/или подробна информация, вкл. копие на обработваните за вас лични данни (право на достъп).

Освен това можете да възразите срещу събирането и по-нататъшната обработка на Вашите лични данни, както и да поискате същите да бъдат коригирани (актуализирани) или изтрити (когато за нас не е налице валидно правно основание да продължим да ги обработваме).

Важно е да знаете, че можете да оттеглите Вашето съгласие за обработване на лични данни по всяко време: вижте данните за контакт на този линк (сложи линк към страницата с контакти).

Ако считате, че Вашите права за защита на данните, са нарушени, имате право да подадете жалба до Комисия за защита на личните данни: София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров 2, тел. 02/91-53-518, е-мейл: kzld@cpdp.bg и/или друг надзорен/регулаторен орган, когато смятате, че е налице нарушение във връзка с обработката на личните ви данни от страна на Дружеството.

За да зададете въпроси във връзка с Вашите права или ако искате да упражните някое от тях, моля свържете се с нас на посочените по-горе данни за контакт.

 

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се в магазина