Ивана Чаталбашева

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕПОДАВАТЕЛ И ДИСТРИБУТОР

Ивана Чаталбашева е родена на 23 Май 1988 г. в гр. Плевен.

През 2010 година тя стартира своята кариера като маникюрист.Година по-късно, Ивана осъзнава, че това няма да бъде просто нейната поредна професия, а ще се превърне в нейната нова страст и хоби.

През годините организира и преминава успешно редица обучения, при едни от най-доказаните имена в областта на ноктената индустрия като Jana Duzanec, Krizstina и Barbara Ujvari, Leon Cabriales, Marianna Sandor и др.

През 2017 година защитава титлата “International Master Educator” в Хърватия и се превръща в ексклузивен обучител и дистрибутор на бранда Jana Nails за България.

През 2019 година създава своя авторски курс “3D Realistic Roses”, който преподава на международно ниво, и продукта Plasty Gel,който се превръща в тотален бестселър.

В портфолиото на Ивана може да намерите редица курсове, като най-известните и търсени от тях са : Комбиниран маникюр, 5 Модерни форми, 5 Салонни форми и разбира се авторският и курс Реалистични рози с пластелин.

ПОРТФОЛИО :

 

Курс, който ще промени цялостната вивизия за съвършенството и естетиката на изящния маникюр. Какво ще научите : - Обработка на естествения нокът - Работа с ел. пила и режещ инструмент - Изравняване на нокътна плочка - Съвършено лакиране

КОМБИНИРАН МАНИКЮР

ПЕТ САЛОННИ ФОРМИ

ПЕТ МОДЕРНИ ФОРМИ

 

РЕАЛИСТИЧНИ 3D РОЗИ

 

Built-In Rose

0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаВърнете се в магазина
  Jana-nails

  БЕЗПЛАТНО
  ОТВОРИ